Fidelis XIV prin Investimental

Vești bune pentru investitorii de retail: începând de azi, pe 27 noiembrie 2023, începe cea de-a paisprezecea serie de obligațiuni guvernamentale Fidelis. 

Avem în ofertă cinci opțiuni: trei în RON și două în EUR. Pentru cele denominate în RON, avem rate de dobândă de 6.10% anual pentru obligațiunile cu scadența în decembrie 2024, un 7.1% anual pentru eroii donatori de sânge și un 7.25% stabil anual pentru obligațiunile cu scadența în decembrie 2026. În ceea ce privește obligațiunile denominate în EUR, obligațiunile cu scadența în 2028 vin cu o dobândă atrăgătoare de 5.5% anual, iar cele cu scadența în 2024 oferă un 4% anual. 

Nu uita ca ai timp până pe 15 decembrie 2023 să iei parte la aceasta noua emisiune Fidelis și ca să fii sigur ca ai toate detaliile de care ai nevoie noi îți lăsăm mai jos un link de unde te poți informa

Articole recomandate
Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.