Abonează-te la Bursa pe Bune și Zori de Bursă, newsletter-ul și raportul Investimental

Colaj grafic pagina abonare la newsletter-ul Investimental

Prinde oferta zilei!“, “Unchiu’ din [țară africană aleatorie] ți-a lăsat moștenire 100 millioane USD“, “Marcel a postat ceva nou pe [rețeaua socială pe care o folosești zilnic]“, “Viorica ți-a dat inimioară!“, “Mega ofertă la șosete flaușate!” și încă nu știm câte emailuri care bombardează zilnic până și cele mai îngrijite inbox-uri. Te-ai săturat să dai “unsub”, dar totuși noi îți propunem să te abonezi la Bursa pe Bune, newsletter-ul Investimental și Zori de Bursă, raportul nostru zilnic. De ce?

  1. Pentru că sunt revelante. În fiecare marți îți trimitem principlalele teme si subiecte care au afectat, impactează și foarte probabil vor influența piața de capital în Bursa pe Bune. În fiecare zi informații concentrate numai bune de citit la cafeaua de dimineața, ca deciziile de tranzacționare să fie cât mai informate în Zori de Bursă. În plus, te vom ține la curent și cu informațiile financiare ale companiilor în perioadele de raportări.
  2. Pentru că punem știrile în context. Nu doar că le scriem bine și într-o manieră extrem de digerabilă, dar îți prezentăm și contextul care a dus la nașterea lor și cum se așează într-un cadru mult mai amplu.
  3. Pentru că te ascultăm. Nu te vom spamui. Niciodată. Dacă te deranjeaza ceva din ce ajunge de la noi in inbox-ul tău scrie-ne pe mail, pe chat sau în formularul de contact și vom rezolva. Vrei newsletter-ul mai des, mai rar, poate vrei să dezvoltăm mai mult articolele, poate le vrei mai scurte. Orice ar fi care ne ajuta să fim mai buni — cu toții — vom implementa. În ultimă instanță, sigur, îți rămâne butonul de dezabonare, a cărui apăsare ne va învăța pe noi ca trebuie să îmbunătățim ceva, dar te va priva pe tine de aceste învățăminte.

Dacă te-am convins să ne dai o șansă, lasă-ne mai jos email-ul tău. Dacă nu, spune-ne ce-ar face-o 😉

Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.