Despre noi

Investiții mai simple, pentru toți

Am creat o experiență unitară și simplă, on-line, pentru cei ce doresc sa economisească și să investească într-un plan mai larg pentru întreaga activitate financiară.

0

Investimentaliști lângă tine în lumea investițiilor.

0 +

instrumente financiare în care poți investi pe BVB și bursele americane. Urmează cele europene.

0

zile de discount prin InvestiMentor.

Colaj cu portretele tuturor membrilor echipei Investimental

Despre companie

Știai că au trecut 14 ani de când s-a înființat ultimul broker nou la Bursa de Valori București? Am fi surprinși dacă ai spune că da. Vrem să schimbăm asta.

Suntem Investimental. O echipă experimentată, care include unii dintre cei mai buni profesioniști când vine vorba de serviciile financiare. Ne bazăm pe inovație și experiență. Punem pasiune în tot ce facem și credem într-un mod agil de a conecta piața investițiilor cu cei care-și doresc mai mult de la banii lor.

misiunea investimental

Misiune

Construim un ecosistem în care atât oamenii, cât și companiile pot lua rapid și ușor cele mai bune decizii investiționale pentru planuri de viitor, oricât de mici sau de mari ar fi ele.

Viziunea investimental.ro

Viziune

Credem într-un viitor în care investițiile la bursă sunt o parte normală din economiile personale și în care oportunitățile pe care le prezintă piețele financiare sunt la îndemâna tuturor.

Valori
Experiență
0 + ani de experiență în investiții

Cumulat, membrii echipei de management a Investimental au peste un secol de experiență în domeniul investițiilor financiare, o conduită profesională ireproșabilă și cariere în proiecte de succes sau alături de pioneri ai pieței financiare. Când nu sunt la birou, oamenii din managementul Investimental sunt pe munți sau sub apă, pe cai sau în mașină în căutarea următoarei aventuri împreună cu familia.

Investimental Board
Branka Paicu
Board Member Investimental
Cristian Paul
Chairman of the Board Investimental
Mihaela Bîciu
Board Member Investimental & Chief Investimentalist
Chief Investimentalists
Mihaela Bîciu – Board Member Investimental & Chief Investimentalist
“Un business care nu face decât bani e un business sărac.” – Henry Ford

În 1997 Mihaela își începea cariera ca analist financiar. În 2022, după două decenii și jumătate de experiență în piața financiară, răstimp în care a condus un business de succes, a devenit membru al consiliului de administrație al Bursei de Valori București și a devenit cel mai longeviv director general al unei societăți de brokeraj din România, Mihaela a hotărât că e vremea unei schimbări.

De ce ai ales Investimental?

Fiindcă e cel mai bun moment în care pot valorifica principiile care mă ghidează. Daca ai grija de oamenii din jurul tău – fie ca sunt colegi sau clienți – succesul va veni și el.

Ovidiu Dumitrescu – Deputy-Chief Investimentalist
“Cinstea e un dar prețios. Nu o aștepta de la oameni ieftini.” – Warren E. Buffett

În 2003 Ovidiu își începe cariera în domeniul financiar iar în 2011 i se alătura Mihaelei în construcția a ceea ce urma să devină unul dintre principalii brokeri de retail de pe piața din Romania. Și cum un partener bun e cea mai buna investiție, Ovidiu a acceptat o provocare noua de a face lucruri cu sens – și de a găsi un sens prin ceea ce face alături de echipa sa.

De ce ai ales Investimental?

Pentru mine piața de capital înseamnă libertate, independență și încrederea că pot face viitorul mai bun pentru cei din jur. Investimental este ocazia perfectă de a vedea cum munca mea poate avea un impact pozitiv pentru milioane de români cărora piața de investiții li se deschide, cu adevărat, pentru prima oară.

Valentina Berevoianu – Investimentalist in charge of Compliance
“Primul pas pentru a ajunge undeva e să te hotărăști că nu vrei sa rămâi unde ești.” – J.P. Morgan

În 1997 Valentina pornește pe drumul finanțelor în rolul de contabil și crește până în punctul în care conduce la nivel executive zona financiară și de operațiuni. Și face totul fiind ghidată de un singur cuvânt – integritate. Timp de 25 de ani, Valentina se reinventează, acceptă provocări noi și o face mereu cu onoare, încredere și curaj.

De ce ai ales Investimental?

Am vrut să pun umărul la construcția unei afaceri de la zero. Aveam nevoie și de oamenii cu care împărtășești aceleași valori, alături de care poți construi făcând ceea ce-ți place, într-o relație deschisă, firească, bazată pe respect și încredere. Am găsit totul alături de Investimental.

Adrian Ciocan – Chief Technology Investimentalist
“Inovarea e rezultatul unui mod general de a face lucrurile, nu al unei întâmplări.” – Sukant Ratnakar

Adi își începe cariera în IT în 1998 și realizează că evoluție și revoluție pot fi, ocazional, sinonime, atâta timp cât dorința de a inova e prezentă. Lucru vizibil în toate soluțiile pe care le-a propus, dezvoltat și implementat.

De ce ai ales Investimental?

Avem o ocazie unică – de a crea o soluție de investiții cu adevărat revoluționară, care pune utilizatorul pe primul loc. La Investimental putem cel mai bine face asta folosind baza solidă de la care plecăm, elementele inovative pe care le stăpânim și experiența unei echipei cu adevărat speciale.

Dana Manu – Chief Financial Investimentalist
“Prețul este ceea ce plătești, valoarea este ceea ce primești.” – Benjamin Graham

Dana a făcut primii pași în piața de capital in 1997, începând-și activitatea în domeniul contabilității, la unul dintre puținii brokeri autorizați în acea perioadă. După o perioadă de aproape 9 ani petrecuți printre cifre și conturi, a schimbat un pic macazul, intrând în sfera serviciilor de custodie și decontare lucrând cu custozi globali din piețe dezvoltate, dar și cu clienți români care tranzacționau pe piețe internaționale. Și pentru că prima dragoste nu se uită ușor și pentru că între timp, Dana adunase mai multă experiență în domeniul serviciilor de intermediere, s-a întors în 2021 în zona contabilității și a analizelor financiar-contabile.

De ce ai ales Investimental?

Pentru că așa cum spunea Heraclit, “schimbarea este singura constantă a vieții”, iar atunci când faci următorul pas în viață, ți-ai descoperit puterea personală sau curajul de a-ți urma visele cu pasiune. M-am alăturat echipei Investimental pentru că împărtășim aceleași valori, ne unește dorința de a construi în domeniul în care avem experiența și expertiza și curajul de a ne implica în acest nou proiect.

Bogdan Bărbieru – Investimentalist in charge of Operations
“Îți atingi cu adevărat potențialul doar atunci când te ambiționezi să depășești limitele impuse.” – Roy T. Bennett

Bogdan intra pe piața de capital în 2002 și petrece o bună parte din cei 20 de ani de cariera alături de Mihaela și Ovidiu. Și cum poveștile frumoase au de obicei și o parte a doua, Bogdan se alătură proiectului Investimental, unde întreaga lui expertiză va fi dedicată unui singur scop – o experiență ireproșabilă oferită fiecărui client.

De ce ai ales Investimental?

Sunt multe bariere când intri pe piața de brokeraj. Perfect, existenta barierelor mă motivează.

Adina Cristea – Investimentalist in charge of Marketing
“Felul în care abordezi orice lucru este felul în care abordezi totul.” – Martha Beck

Adina are 17 ani de experiență în marketing și 10 ani în zona serviciilor financiare. Ea consideră că onestitatea și comunicarea directă sunt armura de nestrăpuns în fața oricăror provocări.

Spiritul antreprenorial, inovația, echipa dinamică și marea provocare de a decodifica complexitatea business-ului într-un limbaj simplu și prietenos pentru investitori m-au condus către acest proiect.

Gabi Aldea – Investimentalist in charge of Brokerage
“Toate visele noastre devin realitate dacă avem curajul să le urmăm.” – Walter Elias

Gabi își începe drumul în universul pieței de capital în anul 2006, iar în decursul celor peste 16 ani de activitate, a participat cu pasiune la proiecte de referință pentru bursa din România și a contribuit la formarea mai multor generații de brokeri. Se alătură cu entuziasm acestui nou proiect ce își propune să aducă bursa mai aproape de investitori și să contribuie la dezvoltarea pieței de capital din România.

De ce ai ales Investimental?

Mă bucur să mă alătur unei echipe formidabile de profesioniști convins fiind că împreună vom ajunge cât mai repede să fim alegerea preferată a investitorilor din România și nu numai.

Experiența extinsă a echipei, omogenitatea și calitatea individuală a membrilor săi sunt elemente care ne vor ajuta să atingem obiectivele îndrăznețe pe care ni le propunem.

Investimentalists
Alatură-te echipei

Oferim colegilor noștri o experiență plăcută și un mediu bun pentru dezvoltare.

Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.