Press Room

Bun venit în zona de presă. Aici poți citi ultimele Comunicate de Presă emise de noi sau cele care ne menționează.

Setiunea Presa - Investimental
Articole

Acțiunile Adobe, Hidroelectrica și One United Properties domină portofoliile clienților Investimental

Clienții Investimental, cel mai nou broker de pe piața de capital din România, prezintă preferințe variate de investiții în portofoliile lor. Din iulie 2023 și până la sfârșitul lunii februarie 2024, clienții Investimental au optat pentru investiții diversificate, adăugând în portofoliile lor atât acțiuni ale unor companii de tehnologie cu potențial de creștere și stabile din SUA, cât și acțiuni ale unor companii românești cu randamente ridicate și obligațiuni de stat.

Investimental ajunge la o bază de clienți de 1.000 de investitori de retail

Investimental, cel mai nou broker de pe piața de capital din România, ajunge la 1.000 de clienți de retail în România. Atingerea acestei borne în doar șapte luni de la lansarea companiei nu numai că subliniază poziția în creștere a Investimental pe piața locală de capital, dar evidențiază și interesul tot mai mare în rândul românilor de a explora oportunitățile de investiții atât de pe Bursa de Valori București, cât și de pe piața bursieră din SUA.

Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.