FAQ: Ela și aventurile din Orașul Portofel

Ce este? Un proiect de educație financiară pentru copii, care include o poveste centrală împărțită în Introducere + 10 capitole, 20 de probe practice pentru întreaga familie, glosar cu termeni, și întrebări de verificare scurte cu răspunsuri explicate. Proiectul poate fi accesat la https://www.orasulportofel.ro/

Când va fi disponibil? Începând cu 5 iunie 2024.

Cât costă? Doar timpul tău în a-i îndrepta pe cei mici spre proiect și în a-i ajuta la probe și a discuta cu ei conceptele mai complexe. Orașul Portofel e altfel un proiect fără niciun cost pentru tine.

Trebuie să fiu client Investimental ca să îl pot accesa? Nu. Orașul Portofel e accesibil oricui.

Care e targetul de vârstă? Plaja de vârstă pe care am avut-o în minte când am construit proiectul a fost 5 – 15 ani. Complexitatea probelor diferă dar avem recomandări de vârstă pentru ele. Cu ajutorul vostru însă toate pot fi făcute sau adaptate de cei mai mici, rămânând suficient de interesante pentru cei mai mari. În perioada de teste am avut și părinți care au găsit informațiile utile.

E doar pe computer / tabletă / mobil? Deocamdată. În funcție de cum e primit de voi proiectul avem planuri să îl dezvoltăm mai departe. Vă povestim mai multe într-un articol dedicat. Aventurile pot fi printate, iar probele sunt în marea lor majoritate offline.

Va fi tot disponibil de la început? Începem cu Introducerea și primele două capitole și cele patru probe aferente primelor 2 aventuri. Apoi următoarele două capitole la o săptămână distanță unul de celălalt. Ultimele cinci vor fi publicate fiecare la două săptămâni.

De ce îl publicați așa? Pentru că există suficient conținut în fiecare capitol. În plus, publicarea graduală ne permite să calibrăm, ajustăm și îmbunătățim din mers conform feedbackului vostru.

Cum dau feedback? În fiecare probă există un formular de contact, dar ne poți trimite oricând un email la orasulportofel@investimental.ro. Tot aici ne poți trimite alte întrebări pe care le ai.

Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.