Mi-am deschis cont. Acum ce fac?

În primul rând, ți-am recomanda să arunci un ochi prin site-ul Investimental. Avem o bibliotecă generoasă de resurse care să te ajute să tranzacționezi cu încredere, fie că ești la început de drum sau ai experiență vastă pe bursele de valori.

  • Vrei să înveți și să tranzacționezi cu un comision redus? InvestiMentor te asteaptă!
  • Vrei să ne cunoști mai bine? Un click pe Despre noi și vei avea acces la întreaga echipă.
  • Poate vrei să înțelegi mai clar ce-ți oferim. Click pe Servicii și descoperi la ce ai acces acum prin Investimental și ce îți vom oferi în viitor.

Mkay, dar cum tranzacționez?

Hei, cel mai probabil ești aici ca să investești. Dacă vrei să tranzacționezi pe un PC, atunci tot ce trebuie să faci e să intri în Portal și să dai click fie pe butonul BVB pentru piața locală, fie pe cel GLOBAL pentru a tranzacționa pe bursele americane. Magia Single Sign-on te va autentifica automat. Yay, magic!

Dacă vrei să tranzacționezi pe mobil, trebuie întâi să descarci aplicația noastră Investimental pentru BVB

Google play store logoapple app store logo

 

 

și Investimental Global pentru SUA

apple app store logo

apple app store logo

colaj cu captura ecrane din platformele Investimental BVB si Investimental Global

Am aplicația. Ce fac acum?

Acum te vei autentifica cu datele tale Investimental. Unde le găsești? În Portal, bineînțeles. În secțiunea User și date de contact găsești userul tău cu care te poți loga direct în aplicația de mobil Investimental, deși cel mai ușor e să o accesezi cu un click din Portal.

Evident, ca să poți tranzacționa va trebui să îți alimentezi contul. Vorba aia, “it takes money to make money”. Nu-ți face griji, e simplu și vei găsi toate detaliile de plată în secțiunea Alimentări.

Dacă ai întrebări al căror răspuns nu îl gasești în Ghiduri sau Ajutor, ne poți oricând contacta pe chat sau prin formularul nostru dedicat.

Încă ceva

…și te lăsăm să explorezi lumea investițiilor.

La Investimental, suntem cu siguranță fani ai meme-urilor, dar când vine vorba de informații financiare, preferăm să ne bazăm pe puterea cuvintelor. De aceea, alegem cu grijă cele mai relevante știri pentru a le împărtăși cu tine în newsletterul nostru.

Dacă încă n-ai făcut-o, te poți abona la Bursa pe Bune, un newsletter Investimental, și Zori de Bursă, raportul nostru zilnic, în câteva secunde mai jos. În plus, în perioada de raportări financiare ale companiilor te vom ține la curent cu cele mai recente date. Promitem că merită și nu te vom spama. Iar dacă nu ești mulțumit de ceva, te poți oricând dezabona.

Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Mai buni împreună

Suntem la început de drum. Știm că vei găsi lucruri care îți plac la noi, dar și locuri unde putem fi mai buni. Cu ajutorul tău putem ajunge acolo. Când găsești ceva care crezi că poate fi facut mai bine, scrie-ne la feedback@investimental.ro sau fă click pe butonul de mai jos. Îți mulțumim!