Ghid MultiCont

Dacă vrei să deții multiple conturi pentru diferite abordări de investiții — poate te gândești la studiile copiilor tăi, la un plan ambițios pe termen lung sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, MultiCont este răspunsul.  Dacă însă ceva nu e clar, acest ghid e menit să te ajute.

Unde accesez MultiCont?

Îți poți deschide 3 conturi suplimentare în RON și EUR mergând în Portal > Investiții > MultiCont.

Click pe butonul “Adaugă cont nou”, apoi introduci un alias și confirmi. Pentru alias îți recomandăm să alegi ceva ușor de ținut minte, fie că e numele copilului pentru care vrei să deschizi cont, sau strategia pe care vrei să o experimentezi. Nu îl vei putea modifica ulterior, dar ai 20 de caractere să îl personalizezi.

Cum alimentez MultiCont?

Îți alimentezi contul sau conturile secundare mergând în Portal > Bani > Transfer între conturi. Reține că din Bani : Alimentări îți poți alimenta doar contul principal. Pentru restul trebuie sa faci transfer între conturi. 

În secțiunea Transfer între conturi selectezi contul din care vrei să transferi, apoi cel în care vrei să ajungă banii, confirmi și ești gata să investești dintr-un cont secundar.

Cum tranzacționez pe un cont secundar?

E super simplu. În aplicația Investimental cel mai important e să selectezi contul pe care vrei să faci tranzacții. Apoi plasezi ordine fix cum ai face-o de pe contul tău inițial.

Cum urmăresc evoluția unui cont secundar?

Nimic mai simplu. În secțiunea Investiții > Portofoliu din Portal poți selecta ușor portofoliul cărui cont vrei să vizualizezi din meniul drop-down.

Dacă nu te descurci, contactează-ne, Investimentaliștii sunt aici pentru tine!

Articole similare
Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.