Wall-street CEO Corner cu Mihaela Bîciu, femeia din lumea brokerilor care vrea să democratizeze investițiile la bursă

Când spui ”bursă”, de câte ori te-ai gândit că în spatele monitoarelor cu tabele și grafice de analiză tehnică se află o femeie la butoane? Mai mult decât atât, câte femei crezi că au rezistat în ultimele două decenii în piața românească de brokeraj bursier pe o funcție de top leadership? Într-un domeniu puternic dominat de bărbați, una dintre excepții este Mihaela Bîciu, cea care a pus bazele celei mai populare case de brokeraj de retail din România, cea care timp de 4 ani s-a aflat în board-ul Bursei de Valori București și cea care recent a lansat, pentru prima dată în ultimii 14 ani, o nouă casă de brokeraj românească..

Articole recomandate
Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.