Investește în hobby-urile preferate versus investiția poate fi un hobby

Investește în hobby-urile preferate versus investiția poate fi un hobby
Andreea Ilie - Investimental

Andreea Ilie-Vasile

Andreea s-a alăturat echipei Investimental în departamentul financiar-contabil și a devenit rapid un om de bază, grație nu doar profesionalismului ei desăvârșit, dedicării ireproșabile, dar mai ales calităților umane care o fac un coechipier alături de care e ușor să construiești, în ciuda dificultaților inerente unui start-up.

Printre nenumăratele sarcini, probleme și termene limită cu care te confrunți, trebuie să găsești liniște și pentru tine, pentru preocupările și pasiunile care te acompaniază toată viața și care așteaptă să revii la ele. 

Întoarce-te la copilărie, copilăria durează toată viață, ea se va întoarce mereu pentru a însufleți părți mari ale vieții de adult. Încearcă un mic exercițiu de imaginație și începe prin a-ți rosti fraza: ”Întotdeauna mi-am dorit să…” 

Care este acel lucru pe care ți l-ai dorit mereu să-l faci? Găsirea unui hobby poate însemna să faci primul pas pentru a îndeplini acel lucru la care te-ai gândit mereu că ai vrea să îl faci, să evadezi din rutina cotidiană, să-ți descoperi talentele și … să fii fericit. 

Un hobby este o activitate efectuată în mod regulat în timpul liber, pe care o facem cu plăcere. Un hobby necesită angajamente și implică acțiuni, cum ar fi studierea unei noi abilități sau construirea/ crearea a ceva. 

Printre activitățile preferate se pot enumera: cititul, sportul, alergarea, fotografia, filmul, moda, desenul, muzica și exemplele pot continua… 

Pentru mine până recent hobby-ul favorit a fost fotografia. Îmi place la nebunie să surprind un moment deosebit de viață, de existență, pe care să îl pot apoi retrăi din nou și din nou. Recent, însă, contemplez un nou hobby: investițiile. 

Investițiile pot fi un hobby pentru oamenii pragmatici, analitici și pot reprezenta o modalitate excelentă de a beneficia de niște sume de bani în plus. Pentru a ajunge să câștigi bani din acest hobby “investiții“ asigură-te că îți faci temele corect înainte de a începe. Nu trebuie să investești sume mari de bani, deseori chiar și sumele mici de bani pot aduce multe satisfacții dacă ai o strategie de investiții, de orice ai nevoie în tot acest proces, echipa Investimental îți este alături. 

Găsește-ți un domeniu sau mai multe pentru care ai un interes și explorează-l, investește în activitățile preferate, în timp investițiile să devină hobby-uri pentru tine. 

Articole recomandate
Nu rata noutățile

Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, Bursa pe Bune. În plus, clienții au acces la rapoartele zilnice Zori de Bursă și rapoartele Flash Rezultate Financiare.

Esti gata sa investesti? - Investimental.ro
Ești gata să investești?

Începe de azi, e simplu.

Poți începe să tranzacționezi în 15 min. Cu deschidere de cont și alimentare incluse.